Menuen ændres efter lyst og tilgængelige råvarer.
Nedenfor ses et eksempel på menuen.  

 

Janice Menu (vi bestemmer) 385,-
4 glas tilhørende vin 350,- 



À la carte 

Stigs oliven 45,- 

Saltede mandler og kerner 45,-

Coppa med melon 100,-

Bønne med dukkah  65,-

Brød fra Albatross & venner med olivenolie 45,-

Trøffel salami 85,-

 Terrin af svine nakke og kalvetunge 75,- 

Stracciatella 85,-



 Røget makrel, salsa verde og saltet citron 100,-

Artiskok og svampe 110,-

Grillet salat med fermenteret hvid asparges og abrikos 100,-

Tatar af dansk okse med sesam og æggeblomme   135,-

Svinenakke med spæd sommergrønt og blåbær "barbeque" 165,-



Vilde svenske blåbær og friskost  75,-

Udvalg af oste med knækbrød og sødt 2 oste 85 / 3 oste 125






Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet