MADEN

I køkkenet arbejder vi med sæsonens råvarer, men med en udogmatisk tilgang, hvor smagen altid er første prioritet.

Vi tager udgangspunkt i det bæredygtige og biodynamiske landbrug, men er ikke bange for at se ud i verden efter spændende råvarer og smage.

Vi vægter altid kvalitet og friskhed højest, hvorfor menuen hver uge byder på nye spændende serveringer.

Hos os kan du både gå a la carte eller lade os sammensætte en menu med 3 eller 5 serveringer


PRISER
A la carte fra 45 - 225 ,-

HVERDAGSMENU: 3 retter, 3 glas vin, brød, vand og kaffe 495 ,- (Serveres onsdage og torsdage)

JANICE STOR MENU: 5 retter 465 ,-

5 glas tilhørende vine 435 ,-


Book bord

Er I et selskab på mere end 6 personer, kan I skrive til os på hej@janicevesterbro.dk, så finder vi en løsning, der passer.

Vi glæder os til at se jer!